• Ilmainen toimitus Suomeen!
  • Ilmainen toimitus Suomeen!
Cyclo cross -kisat Raksilassa. Kuva: Mika Kankainen

Remankelin tarina

Remankeli Koru

Remankeli-tuotemerkin takana on pieni yhden naisen, eli minun Anne Kleemolan, oululainen Elokuje-yritys. Kuutisen vuotta sitten aloimme pitkänlinjan käsityöntekijä-äitini kanssa yhdessä miettiä korujuttuja, ja kokeilimme eri materiaaleja. Yritysnimi, Elokuje, oli pulpahtanut päähäni jo paljon aiemmin, jonka sitten viimein rekisteröin aputoiminimeksi vuoden 2017 lopussa. Remankeli-nimen muuten keksi kaverini Pauliina. Totesin sen nerokkaaksi ja otin käyttöön. :)

“Mallisto” on tässä vuosien mittaan muuttanut muotoaan hiljaiseloon jääneistä boho chic -tyylin surffikoruista kierrätyskoruihin. Kierrätys- ja ylijäämämateriaalien käyttö tuntui ainoalta järkevältä vaihtoehdolta toteuttaa omaa design-unelmaa. Se ei ole pelkästään ekologista vaan rajaa myös hyvin design-ideat, ettei mene suunnittelija ihan ähkyyn.

Itse maastopyöräilijänä pääsen hyville korumateriaaliapajille. Lukuisat paikalliset ja tutut harrastajat varmistavat, että työstettävää löytyy. Käytettyjen sisäkumien ja ketjujen ohella lisää väriä mallistoon tuo miellyttävän pehmeä värjätty ylijäämäporonnappa. Sen ostan palasina paikalliselta kinnastekijältä.

Katso täältä enemmän infoa korumateriaaleistani.

Käsillä tekeminen ja tuunaaminen on ollut meillä kotona maatalossa aina läsnä. Kierrättämistä, uusiokäyttöä ja DIY-värkkäämistä on harrastettu jo paljon ennen kuin siitä tuli hip. Tietokonetöilleni tämä on erinomaista vastapainoa ja visuaalisena suunnittelijana pystyn itse tekemään kaikki markkinointimateriaalini.

Rouhean kauniita Remankeli-koruja on ollut olemassa nyt pari vuotta ja suosiota on esiintynyt erityisesti pyöräilevien ihmisten parissa, luonnollisesti. Olen ollut koruineni mukana paikan päällä designtori-tapahtumissa, maastopyöräkisoissa sekä myös sponsorina muissa pyörätapahtumissa tarjoten palkinnoksi jotain Remankelia. Kisatapahtumat ovat kiireisiä päiviä, koska en malta olla itse osallistumatta kisoihin. Polulta on tultava numerolapussa pian maaliin, jotta kerkiää valmistautua pöytänsä taakse edustamaan, myymään ja juttelemaan pyöräilyjuttuja!

Meillähän on myös ihan kisatiimi! Remankeli Cycling Club:ssa on tällä hetkellä kokonaiset 3 kuskia ja olemme laajentaneet maastopyöräilystä myös jokseenkin hullun cyclo crossin puolelle. Remankeli on iloinen, outdoor-henkinen ja seikkailullinen brändi. Haluamme innostaa ihmisiä hyväntuuliseen ja ekologiseen sporttailuun sekä esitellä samalla muita vauhdikkaita liikuntajuttuja sekä kotimaamme upeaa luontoa ja retkikohteita. (Jos kivat pyöräilykohteet kiinnostaa, voit lukea kertomuksia minun ja Harrin pyöräretkistä täältä.)

Remankeli Korun tuotteita löytyy tällä hetkellä nettikaupan lisäksi jälleenmyyjiltä Ylläkseltä ja Syötteeltä.

Remankeli – koruja pohjoisilta poluilta.

Uutta matskua Harrin pajalta!

Vastapainoa digihommille

Pinkkiä!

Käsimalli & huoltojoukko

Reduce - reuse - recycle

Äitin kans Mäkitalon verstaalla

Iskä tekee korutelineitä

Materiaalit omasta pihapiiristä

Mallikuvaussessio

Designtorilla 2018

Äkäsmyllyn kuohut

YlläsMTB 2019